Ben u ondernemer in de Stalreinigingen en wilt u meer klanten aantrekken? Zoals u ziet heeft deze nummer 1 positie in Google een aanzienlijk aantal bezoekers op de site gehad in de afgelopen periode met een daadwerkelijke interesse in uw dienst, Stalreinigingen!! Deze getallen zijn 100% actueel met datum: 15-03-2017. Wilt u al deze klanten in uw bedrijf hebben? Deze zeer waardevolle nummer 1 positie staat per direct te huur/te koop voor uw bedrijf! Zelfs als u al een eigen website heeft is de mogelijkheid er. Wilt u meer informatie, bel de beheerder van deze positie: Maurice Meijer op 06-10645229.

 

 

Voor de beste stalreiniging Overijssel bel je mij!

Op welke wijze u uw stallen ook wil laten reinigen, u wilt dat het snel, vakkundig en nauwkeurig gedaan wordt! De volgende genoemde onderwerpen worden door: ……………………. volledig tot in detail verzorgt! Verschillende soorten stallen die ik reining: Grupstallen de zogenaamde veestallen. Beddenstallen de zogenaamde varkensstallen, Schaapskooien de zogenaamde schapenstallen 

Maak uw afspraak via Maurice Meijer op telefoonnummer: 06-10645229 van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Reiniging van stallen
Om de overdracht van bacteriën en parasieten te voorkomen en te minimaliseren zijn goede stalreinigingen van toepassing! Als u een gezond koppel heeft gehad, dan volstaat een droge reiniging vaak al wel. Maar een natte reiniging geeft toch zonder twijfel het beste resultaat in combinatie met ontsmetting. Verwijdering van van al het vuil is van groot belang als het gaat om een nauwkeurige ontsmetting. Pas wel op met stalreinigingen op natte basis, dit geeft immers risico op schade van uw systemen. Hiermee doelende op aanwezigheid van elektra, ventilatie en eventueel water in bijvoorbeeld voergoten. Indien u hennen heeft, zorg dan dat de grond van de aanwezige buitenuitloop of geploegd of gespit is, zodat alle mest van het vorige koppel weg is.

Reiniging van drinkwatersysteem
Alleen doorspoelen van de leidingen is absoluut onvoldoende. Het beste is om de leidingen vol te zetten met een peroxidehoudend middel. Laat dit meerdere uren inwerken met voldoende druk en spoel vervolgens door. Zorg dat ook de nippels worden doorgespoeld (loop er bijvoorbeeld met de bezem langs). Let er op dat u het juiste middel gebruikt dat zowel schimmels, gisten als bacteriën doodt.

18 graden gemiddelde temperatuur
Verwarm de stal voor tot 15 – 18°
celcius. Een hogere staltemperatuur zorgt er ook voor dat de hennen zich beter verdelen en eerder gaan vreten. Voor de jonge hennen die weinig vetvoorraad hebben en moe en soms uitgeput zijn van de reis is deze temperatuur belangrijk. Deze temperatuur voorkomt ook dat er condensvorming aan de orde is wat weer ruimte geeft voor eventuele schimmelvorming. Natte stalreinigingen zijn een stuk kouder dan een droog gereinigde stal. Denk dan ook aan de vloertemperatuur.

Droge stal
Als de nieuwe kippen komen, moet de stal goed droog zijn.

Strooisel

Zorg voor voldoende strooisel in de scharrelruimte (ongeveer één centimeter). Zo blijft de scharrelruimte rul en hebben de dieren wat om in te scharrelen. Verstrek eventueel ook eenmalig maagkiezel: houd circa drie gram per hen aan.

Verschillende soorten stallen die ik reining: Grupstallen de zogenaamde veestallen. Beddenstallen de zogenaamde varkensstallen, Schaapskooien de zogenaamde schapenstallen